2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde ODTÜ'deki lisansüstü programlara kabul alan Öncelikli Alan öğrencilerinin 25 Ağustos 2021-20 Eylül 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen evrakları bilgehan@metu.edu.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Araştırma Görevlilerinden Talep Edilen Belgeler

1. YÖK tarafından Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi olarak atandıklarına dair belge fotokopisi

2. YÖK tarafından ODTÜ'ye lisansüstü öğrenci olarak kayıt hakkı kazandıklarına dair belge fotokopisi

3. ALES belgesi (internet çıktısı)

4. Yabancı dil belgesi (internet çıktısı)

5.Yüksek Lisans transkripti (orijinal)

5. Lisans transkripti (orijinal)

6. Adres, e-mail ve cep telefonu bilgilerini içeren dilekçe.

Kayıt işlemleri ise 4 Ekim 2021 - 8 Ekim 2021 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Gerekli olan kayıt evraklarına ÖİDB ana sayfasında bulunan lisansüstü kayıtlar kısmından ulaşılabilir. (http://oidb.metu.edu.tr/lisansustu-ogrencilerin-universiteye-kayitlari).

Kayıt işlemleri için belirlenen tarihlerde kayıt yaptırmanın yanı sıra; ders ekleme ve danışman onayı alma işlemlerinin de, ilgili bölümlere giderek, yapılması gerekmektedir.

26/08/2021 - 13:54