2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi 100/2000 YÖK Doktora Burs başvuruları 20 Ağustos 2020-04 Eylül 2020 tarihleri arasında saat 17:00'ye kadar Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde görevli memur Bilgehan Yıldırım'a (Oda 440) elden evrak teslim edilerek yapılacaktır.

Anabilim Dalı değerlendirme süreçlerine ilişkin bilgilendirmeler, ilgili bölümün web sitesinde yapılacaktır.

Başvuru için gerekli evraklar:

1. Lisans ve Yüksek Lisans Not Durum Belgesi (Transkript)
  2. Lisansüstü Sınav Sonuç Belgesi (ALES)
  3. Yabancı Dil Sınav Sonucu
  4. Burs programına başvurmak istenildiğine dair dilekçe. (Dilekçede başvurulan alan, doktora eğitimindeki mevcut durumu, çalışıp-çalışmadığı, kimlik ve iletişim bilgileri (adres, telefon numarası, e-posta) açıkça ifade edilmelidir.)

Başvuru kriterleri için: https://sbe.metu.edu.tr/en/urban-policy-planing-and-local-governments

Not: Halihazırda başvurulan programda öğrenci olan adayların dilekçe ve güncel öğrenci belgesi teslim etmesi yeterlidir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü bazında Alt Alan ve Enstitü Anabilim Dalı:

Enstitü Anabilim Dalı

Alt Alan