2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde (ÖYP) Araştırma Görevlisi Olarak Hak Kazanan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde ODTÜ'deki lisansüstü programlara kabul alan ÖYP öğrencilerinin 23-24 Eylül 2019 tarihleri arasında Sosyal Bilimler Enstitüsü 440 nolu odaya aşağıda belirtilen evrakları teslim etmeleri gerekmektedir.

Araştırma Görevlilerinden Talep Edilen Belgeler

1. YÖK tarafından ÖYP Araştırma Görevlisi olarak atandıklarına dair belge fotokopisi
  2. YÖK tarafından ODTÜ'ye lisansüstü öğrenci olarak kayıt hakkı kazandıklarına dair belge fotokopisi
  3. ALES belgesi (internet çıktısı)
  4. Yabancı dil belgesi (internet çıktısı)
  5. Lisans-Yüksek Lisans-Doktora transkripti (orijinal)
  6. Adres, e-mail ve cep telefonu bilgilerini içeren dilekçe.

Kayıt işlemleri ise 30/09/2019-03/10/2019 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Gerekli olan kayıt evraklarına ÖİDB ana sayfasında bulunan lisansüstü kayıtlar kısmından ulaşılabilir. (http://oidb.metu.edu.tr/lisansustu-ogrencilerin-universiteye-kayitlari).

Kayıt işlemleri için belirlenen tarihlerde kayıt yaptırmanın yanı sıra; ders ekleme ve danışman onayı alma işlemlerinin de, ilgili bölümlere giderek, yapılması gerekmektedir.

Son Güncelleme:
23/09/2019 - 14:11