2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi 100/2000 YÖK Doktora Burs başvuruları 04/10/2021-08/10/2021 tarihleri arasında saat 17:00'ye kadar Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde görevli memur Bilgehan Yıldırım'a (bilgehan@metu.edu.tr adresine) elektronik olarak yapılacaktır.

Anabilim Dalı değerlendirme süreçlerine ilişkin bilgilendirmeler, ilgili bölümün web sitesinde yapılacaktır.

Başvuru için gerekli evraklar

1. Burs programına başvurmak istenildiğine dair dilekçe. Dilekçede başvurulan alan, doktora eğitimindeki mevcut durumu, çalışıp-çalışmadığı, kimlik ve iletişim bilgileri (adres, telefon numarası, e-posta) açıkça ifade edilmelidir.
  2. Halihazırda başvurulan programda öğrenci olan adayların güncel öğrenci belgesi.

Not: Başvuracak adayların halihazırda Üniversitemizde kayıtlı öğrenci olması gerekmektedir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü bazında Alt Alan ve Enstitü Anabilim Dalı

Enstitü Anabilim Dalı: Kentsel Politika Planlaması ve Yerel Yönetimler ABD