2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde ( ÖYP) ve Öncelikli Alanlar (ÖYP) Araştırma Görevlisi Olarak Hak Kazanan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde ODTÜ deki lisansüstü programlara kabul alan ÖYP öğrencileri 11-13 Şubat 2019 tarihleri arasında Sosyal Bilimler Enstitüsü 440 nolu odaya aşağıda belirtilen evrakları teslim etmeleri gerekmektedir.

Araştırma Görevlilerinden Talep Edilen Belgeler

1. YÖK tarafından ÖYP Araştırma Görevlisi olarak atandıklarına dair belge fotokopisi
  2. YÖK tarafından ODTÜ'ye lisansüstü öğrenci olarak kayıt hakkı kazandıklarına dair belge fotokopisi
  3. ALES belgesi (internet çıktısı)
  4. Yabancı dil belgesi (internet çıktısı)
  5. Lisans transkripti (orijinal)
  6. Adres, e-mail ve cep telefonu bilgilerini içeren dilekçe.

Kayıt işlemleri ise 18-21 Şubat 2019 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Gerekli olan kayıt evraklarına ÖİDB ana sayfasında bulunan lisansüstü kayıtlar kısmından ulaşilabilir. (http://oidb.metu.edu.tr/lisansustu-ogrencilerin-universiteye-kayitlari  ).

Kayıt işlemleri için belirlenen tarihlerde kayıt yaptırmanın yanı sıra; ders ekleme ve danışman onayı alma işlemlerinin de, ilgili bölümlere giderek, yapılması gerekmektedir.

08/02/2019 - 11:30