GRADUATE SCHOOL OF SOCIAL SCIENCES

YÖK Burslusu Öğrencilerin Yurtlara Yerleştirilmesi hk.

YÖK Burslusu Öğrencilerin Yurtlara Yerleştirilmesi

Ankara dışında ikamet eden  ve Üniversite kayıtlarını tamamlayan 100/2000 YÖK Doktora burslusu  öğrencilerimizin Lisansüstü Konukevi’ne 4 kişilik odalara yurt burslu olarak yerleşebilmeleri için aşağıdaki işlem basamaklarını   takip etmeleri gerekmektedir;

• Yurtlar Müdürlüğü web sayfasından (yurtlar.metu.edu.tr) yurt başvuru formunu doldurmaları ,
  • Formu dolduran öğrencilerimizin Yurtlar Müdürlüğü’ne uğrayarak başvurularını onaylatmaları ve 100/2000 burslusu olduklarını belirtmeleri gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 28.09.2017 olup,  100/2000 YÖK Doktora burslusu  öğrencilerimizin  başvuru değerlendirilmelerinin sonucu 02.10.2017 tarihinde  Yurtlar Müdürlüğü web sayfasında (yurtlar.metu.edu.tr)  ilan edilecek ve aynı gün yurda yerleşebileceklerdir.